Over ons

 

Wie:

In  september 2012 heeft Teun van Hemel ikwilbijles.nl opgericht. April 2013 is ikwilbijles.nl online gegaan. Dit jaar is ook de site ikgeefbijles.nl online gegaan. Deze site is speciaal opgezet voor bijlesdocenten, die graag voor ikwilbijles.nl willen werken.

 

 

Aanleiding:

Studeren is tegenwoordig duur geworden. De druk om je diploma is groter geworden.

Veel studenten hebben even wat ondersteuning nodig. Vooral als het gaat om het halen van die ene toets, of ter voorbereiding op het examen.

Denk maar eens aan de verplichte rekentoets of het halen van toelatingstoetsen voor de Pabo of het halen van je propedeuse van het HBO.

 

Veel studenten horen wij zeggen: ‘….ik kan toch niet rekenen…’ of ‘…..wiskunde zal ik toch nooit snappen…’. Dit was voor de oprichter, aanleiding om ikwilbijles.nl op te richten.

Door terug te gaan naar het niveau van de student en het bieden van een veilige leeromgeving en het bieden van respect, is leren weer mogelijk.

 

 

Nu:

Door de toegenomen vraag naar onze (meestal) 1-op-1 bijlessen, zijn er meer bijlesdocenten die voor ikwilbijles.nl bijlessen verzorgen.

In 2012 zijn we begonnen in Borger. Nu geven we ook bijlessen in Emmen, Assen en Groningen en de vraag naar onze 1-op-1 bijlessen blijft groeien.