Waarom ikgeefbijles.nl?

 

  • Een goede verdienste
  • Grote mate van flexibiliteit
  • Je geeft bijles in de plaats, waar je werkt of woont
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team bijlesdocenten
  • (Werk)ervaring opdoen, dat extra meerwaarde geeft aan je C.V
  • Altijd gratis consumptie tijdens je bijlessen

 


Goede verdienste

Bij ikwilbijles.nl heb je een goede bijverdienste. Deze is afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring.en altijd hoger dan het minimum(jeugd)loon.

Grote mate van flexibiliteit

Nadat een leerling zich heeft ingeschreven, wordt de eerste ‘match’ door ons gedaan. Uiteraard altijd in overleg met de bijlesdocent. Daarna, plant de bijlesdocent zelf de afspraken met de leerling. Je bent hierin dus erg flexibel.

De locaties

In principe worden alle bijlessen gegeven op locaties, waar wij afspraken mee hebben gemaakt. Dit kunnen hotels, bibliotheken of dorpshuizen zijn. In sommige gevallen worden de bijlessen ook bij de leerling thuis gegeven.

Nauwelijks reistijd

Bij ons hoeft de bijlesdocent nauwelijks te reizen. Met andere woorden, alle bijlessen worden gegeven in de plaats waar jij/zij woont.

Enthousiast team

Wij hebben een gemengd team. Dat wil zeggen, dat wij een aantal 'doorgewinterde' bijlesdocenten hebben, maar ook jonge bijlesdocenten, die een ‘klik’ hebben met het geven van bijles. Echter, iedereen die bij ons bijles geeft, vindt het leuk, om aan anderen kennis over te brengen en voor succes te gaan.

Gezellig

Eens per jaar, komen we bij elkaar, om verhalen uit te wisselen, even wat te drinken, of voor sommigen, die nog door onze fotograaf een fotoshoot moeten laten maken. De foto krijg je uiteraard  mee.

Staat goed op je C.V

Naast jouw bijverdienste en de ‘kik’ die je krijgt, om anderen verder te helpen, staat het ook nog eens goed op je C.V. Van ons krijg je altijd een verklaring mee, dat je bij ons bijles hebt gegeven.

 

Kortom, een leuke, afwisselende baan als bijlesdocent, kies je bij ikwilbijles